• ساعت : ۰۹:۴۷
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۱۰/۱۲ 
  • کد خبر : ۲۰۲۵۴
دکتر علیرضا طارمیها فوق تخصص عفونی
آنتی بیوتیك برای بیمارن آنفلوآنزا بی تاثیر  است

آنتی بیوتیک برای بیمارن آنفلوآنزا بی تاثیر  است

 

دکتر علیرضا طارمیها ، فوق تخصص بیماریهای عفونی کودکان  مرکز آموزشی و درمانی قدس قزوین در مورد شیوع سرما خوردگی و آنفلوانزا همزمان با شروع  فصل سرما گفت : یکی از ویروس های عامل سرماخوردگی، ویروس آنفلوانزا است که با انجام واکسیناسیون قابل پیشگیری است. وی افزود  پیشنهاد می شود در شهریور ماه و اوایل مهر ماه، قبل از شروع فصل شایع آنفلوانزا، واکسیناسیون انجام شود و هر سال، نیاز به تکرار دارد.

به گفته این  فوق تخصص : سرماخوردگی یک بیماری ویروسی شایع فصل پاییز است که چندین نوع ویروس در ایجاد آن نقش دارند  و با علائمی مانند آبریزش بینی، گلودرد، شروع می شود و ممکن است علائم همراه دیگری مانند تب، سردرد، درد عضلانی داشته باشد. ایشان ادامه داد که بچه های خردسال ، به طور متوسط سالیانه بین شش تا هشت بار دچار سرماخوردگی می شوند و البته در افراد دچار نقص سیستم ایمنی، میزان ابتلا بیشتر است، که نیاز به پیگیری دارد.

دکتر طارمیها تصریح کرد : رعایت بهداشت و فاصله گذاری اجتماعی به همراه زدن ماسک وستشوی مکرر دست ها، بهترین  روش برای پیشگیری از سرما خوردگی و آنفلوانزا می باشد.

ایشان در ادامه گفت : هیچ گونه داروی آنتی بیوتیکی برای درمان بیمارای آنفلوانزا موثر نبوده و تنها داروهای ضد ویروسی برای بیماران بستری ضروری دارند.

این فوق تخصص عفونی اطفال مرکز آموزشی و درمانی قدس با بیان اینکه خود درمانی توسط والدین نباید صورت گیرد، گفت: آنان قبل از مراجعه به پزشک، تنها مجاز به استفاده از استامینوفن برای کنترل تب هستند و باید از دادن خودسرانه داروها به خصوص آسپرین و آنتی بیوتیک ها پرهیز کنند.

دکتر طارمیها توصیه کرد: مصرف مایعات فراوان، بویژه مایعات گرم، به کنترل علائم و رقیق کردن ترشحات کمک می کند .

وی تأکید کرد باید از تماس با فرد مبتلا اجتناب شود و تا حد ممکن، فاصله بین بیمار و فرد سالم رعایت شود، بخصوص والدین از فرستادن کودک مبتلا به سرماخوردگی به مهد کودک و مدرسه جدا خودداری کنند.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.9.0
    V6.1.9.0